icon storingStoringsdienst: 045 78 54 299

  Aanbiedingen

  Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

   

   

  STORINGSDIENST

  STORINGSDIENST

  De werkzaamheden van KUPPEN Installatietechniek omvatten alles wat u nodig heeft voor cv en installatietechniek. Heeft u 's avonds of in het weekend een storing? Bel: 045 78 54 299

  CV ONDERHOUD

  CV ONDERHOUD

  De duurzaamheid en veiligheid van uw cv installatie wordt voor een groot deel bepaald door deze regelmatig te laten controleren, en het eventueel preventief vervangen van zwakke onderdelen.

  AANBIEDINGEN

  AANBIEDINGEN

  Installatiebedrijf Kuppen heeft in samenwerking met bedrijven zoals Bosch, Nefit en Intergas regelmatig aanbiedingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

  ERKEND INSTALLATEUR

  ERKEND INSTALLATEUR

  Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

  KETEL BIJVULLEN

  KETEL BIJVULLEN

  Als uw verwarming gekke geluiden maakt, dan is de kans groot dat u deze moet bijvullen of ontluchten. Bekijk in deze video hoe u zelf uw verwarmingsketel kunt bijvullen en ontluchten.

  CONTACT ONS

  CONTACT ONS

  Voor bedrijfsinformatie, het aanvragen van een offerte of het inplannen van periodiek onderhoud kunt u gebruik maken van de diverse aanvraagformulieren. Ook ons storingsnummer kunt u hier vinden.