icon storingStoringsdienst: 045 78 54 299

  Airconditioning

  Als de zomerse hitte toeslaat, kan een goede airco in uw woning of bedrijf  het verschil maken tussen comfortabel wonen en werken óf oververhit raken. Als u in Limburg woont en op zoek bent naar een kundige installateur van airconditioning, dan is Installatiebedrijf Kuppen de juiste keuze voor uw airco installaties. Installatiebedrijf Kuppen is betrouwbaar en heeft een uitstekende reputatie voor het plaatsen en onderhouden van airco’s.

  Heeft u interesse in een airco?

  Wij beschikken over een ruim assortiment airco's met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs . De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige en duurzame investering.

  offerte aanvragen

   

  image005

  image006

  Een airco voor elk type woning of bedrijf in Limburg

  Wij bieden een breed scala airco installaties in Limburg aan, die passen bij elke woning en elk budget. Of u nu op zoek bent naar een split-unit airco voor een enkele kamer of een centraal aircosysteem dat uw hele huis of bedrijf koelt, wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken.

  Naast het koelen van de ruimte kunt u de ruimte in de koudere maanden ook verwarmen met onze airco’s. Wilt u spoedig genieten van een comfortabel binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op!

  offerte aanvragen