user_mobilelogo

legaal pijl nieuwSTORINGSDIENST

06-43439923 

Ook 's avonds en in het weekend!

Werkwijze

Voor er met de daadwerkelijke installatie gestart kan worden zullen wij eerst in overleg met u bepalen welk type verwarming er in uw situatie mogelijk is.
U kunt hierbij denken aan radiator/convectoren, wand en of vloerverwarming, en straling panelen. Verder zal er bepaald moeten worden welk type van warmtebron voor uw situatie het meest ideaal is. Wij zullen u met onze ervaring en kennis zoveel mogelijk van advies dienen zodat u tot de beste keuze voor uw woning komt.

Als hier een keuze in gemaakt is kan begonnen worden met het ontwerpen van de installatie waarbij rekening gehouden wordt met de geldende kwaliteit eisen en het aanzicht van de installatie.

 
cvketel1Hierna kan begonnen worden met de daadwerkelijke installatie dit zal ten allen tijden in overleg met u als opdrachtgever geschieden.
Voor de installatie zullen onze monteurs met hun opleiding en ervaring en de te gebruiken materialen voor u een perfecte installatie verzorgen.


Vrijblijvende offerte

De uit te brengen offerte is geheel vrijblijvend. Op grond van de te gebruiken materialen en de beraamde uren komt een prijs tot stand. In het algemeen is dit een vaste prijs.

In bijzondere gevallen kan het voorkomen dat er wordt gewerkt op uurbasis, waarbij natuurlijk wel van te voren een schatting wordt gemaakt.

Duidelijke afspraken vooraf dus!

aanvragen