icon storingStoringsdienst: 045 78 54 299

  Cv-ketel storing 's avonds of in het weekend?

  legaal pijl nieuwBel Kuppen voor spoedhulp 045 - 78 54 299


  Een storing aan uw cv-ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. Kuppen helpt u graag zo snel mogelijk met uw cv-ketel storing. Indien u een serviceabonnement heeft, wordt u volgens de betreffende abonnementsvoorwaarden geholpen. Heeft u geen abonnement? Geen paniek. Ook dan kunt u vanzelfsprekend op ons rekenen en verhelpen wij graag de storing.

  cv monteur


  Meest voorkomende cv-ketel storingen

  Cv-ketel storingen komen vaker voor dan u mogelijk denkt. In de cv-ketel kunnen verschillende onderdelen slijten en kapot gaan. Sluit daarom altijd een onderhoudsabonnement af.
  Hieronder de top 5 van cv-ketel onderdelen die storingen geven waar onze monteurs mee te maken krijgen.

  1. Driewegklep
   Hierdoor heeft u geen of nauwelijks warm water en wordt de verwarming erg heet.
  2. Expansievat
   De druk in de installatie loopt hoog op, waardoor u continue uw cv-ketel moet bijvullen. De druk zal uiteindelijk opgevangen worden door de overige installatie wat lekkages als gevolg heeft.
  3. Lekkages in de ketel
   Door bijvoorbeeld een kapotte sifon, ontluchter of hydroblok. Hierdoor loopt er water uit de cv-ketel en moet u continue uw cv-ketel bijvullen.
  4. Sensoren, ventilatoren en pompen
   Er worden verkeerde waardes aangegeven, u krijgt nauwelijks warm water of verwarming, de ventilatoren maken lawaai of doen helemaal niets meer en bij een storing aan de pompen wordt het toestel te heet.
  5. Elektronica
   Zoals aan de branderautomaat, hierdoor staan er de verkeerde meetwaardes, wordt de ventilator niet meer aangestuurd of gaat het toestel niet branden.